Tjoho!

Trycker Ctrl+C för att koppla upp mig mot servern.
Klienten autojoinar #sweden.
Trycker Ctrl+C, klienten kopplar ner från servern (#swedenfönstret stängs ej).
Trycker Ctrl+C, klienten kopplar upp sig mot servern

Klienten autojoinar #sweden men startar ett nytt fönster för kanalen. Dock
så är detta fönster tomt på topic, users och sånt. Dvs. det första fönstret
används forfarande.
När man stänger det tomma fönstret stängs även det "riktiga". Förmodligen
pga. samma ID eller nåt sånt. =)

Enklast är nog att stänga alla "kanalfönster" när man kopplas ner från
servern. Alt. kolla om det redan finns ett fönster som är lämpligt att använda.

Hejsvejs!


/***********************************************
* Erik Hellström - Phorpher
* Datalogiprogrammet - MDH
* phorpher (AT) home (DOT) se ----- http://3d.burken.nu
*
* ---- I dont drink water. Fish fuck in it ----
************************************************/